StarFitness Novosti

Blue mare Hotel Novigrad NOHrD

NOHrD fitness prostor Blue Mare Hotel, Novigrad

Elegantna i Efikasna NOHrD Oprema
U hotelu Blue Mare postavili smo vrhunsku NOHrD opremu, poznatu po kvaliteti, dizajnu i funkcionalnosti. Ova oprema ne samo da omogućuje učinkovito vježbanje, već i doprinosi estetskoj privlačnosti fitness prostora.

NOHrD Švedske Ljestve

NOHrD švedske ljestve klasičan su komad opreme koji nudi razne mogućnosti za funkcionalni trening. Korisnici mogu izvoditi vježbe snage, istezanja i fleksibilnosti uz pomoć ovog svestranog alata. Osim što su praktične, švedske ljestve svojim elegantnim dizajnom i visokokvalitetnom izradom dodaju sofisticirani izgled prostoru.


NOHrD Swing Tower

NOHrD Swing Tower je inovativan dodatak koji omogućuje izvođenje dinamičnih vježbi za poboljšanje snage i stabilnosti. Njegov jedinstveni dizajn i visokokvalitetni materijali čine ga savršenim izborom za one koji žele unaprijediti svoj trening na moderan i učinkovit način.

NOHrD WaterRower Veslački Ergometar

NOHrD veslački ergometar kombinira učinkoviti kardiovaskularni trening s elegantnim dizajnom. Ovaj ergometar omogućuje simulaciju veslanja, pružajući cjelokupan trening tijela koji poboljšava kondiciju i jača mišiće. Njegova tiha i glatka operacija omogućuje korisnicima da se usredotoče na svoj trening bez ometanja.

NOHrD Tria Trainer

NOHrD Tria Trainer je trostruki uređaj koji se jednostavno transformira iz klupe za trbušnjake u bench klupu ili sustav za vježbanje leđa. To omogućuje korisnicima izvođenje širokog spektra vježbi bez potrebe za dodatnom opremom.

Od Vizualizacije do Ostvarenja

Naša tvrtka specijalizirana je za pretvaranje vizualizacija u stvarnost. Od prvotnih skica i planova do finalne montaže i završnih radova, surađivali smo s hotelom Blue Mare kako bismo osigurali da svaki detalj bude savršeno izveden.

 

Inovativan Dizajn: NOHrD oprema kombinira funkcionalnost i estetiku, stvarajući inspirativno okruženje za vježbanje.

Raznolikost Treninga: Svestrana oprema omogućuje korisnicima izvođenje različitih vrsta vježbi za snagu, fleksibilnost i kondiciju.

Profesionalna Instalacija: Naša tvrtka osigurala je preciznu montažu i postavljanje opreme, omogućujući maksimalnu udobnost i sigurnost.

Izvrstan Položaj: Hotel Blue Mare smješten je u slikovitom Novigradu, pružajući gostima savršenu ravnotežu između opuštanja i aktivnosti.